Nieuwbouw

Complete bouw
van een nieuwbouw woning

Algemene bouwonderneming Santon Jozef nieuwbouw huis

Wilt u uw nieuwbouw woning laten bouwen door een bedrijf, dat kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring en het project van A tot Z kan uitvoeren? Dan bent u bij Algemene bouwonderneming Santon Jozef aan het goede adres. Wij verzorgen alle bouwtechnische voorzieningen van de ruwbouwwerken tot de uiteindelijke realisatie van de woning. 

Samen met onze onderaannemers, elk met hun eigen specialistische kennis en vaardigheden bouwen wij een pand van de grond toe op. Na het storten van de fundering wordt de woning volledig opgetrokken. Door ons vakmanschap en het gebruik van de beste materialen ontstaat een degelijke constructie. Onze expertise strekt zich uit op vele werkterreinen, waardoor het bouwplan gestalte wordt gegeven. 

Alle werkzaamheden voeren wij uit

De uit te voeren werkzaamheden worden gebaseerd op de wensen van de nieuwe bewoner. Wilt u een vloer in uw nieuwe pand? Moet er ook vloerverwarming geïnstalleerd worden? Santon Jozef realiseert het voor u. Ook de aanleg van de centrale verwarming nemen wij vanzelfsprekend voor onze rekening. De badkamer van uw keuze wordt door onze medewerkers compleet aangelegd, inclusief alle bijkomende werkzaamheden, zoals het aanleggen van de leidingen, de aansluiting op het riool, de betegeling, de electriciteitsvoorziening, het plaatsen van het sanitair en alles wat er nog meer bij komt kijken. 

Algemene bouwonderneming Santon Jozef nieuwbouw verbouwing

Goede isolatie van
uw nieuwbouw woning

Algemene bouwonderneming Santon Jozef nieuwbouw huis
Algemene bouwonderneming Santon Jozef nieuwbouw huis

Moderne panden worden voorzien van isolatie, wij isoleren de volledige woning, zodat deze aan de gestelde normen voldoet. Een goed geïsoleerde woning is goed voor het milieu en de bewoner kan rekenen op een lage energierekening. Het aanbrengen van dubbel glas (isolatieglas) draagt hier verder aan bij. U zit er warmpjes bij, als u ons inschakelt voor de bouw van uw nieuwbouw woning.

Een woning is pas echt af met een fraaie keuken. Ook deze kunnen wij voor u installeren, inclusief alle bijkomende werkzaamheden, zoals het plaatsen en aansluiten van de (inbouw-)apparatuur. Door onze ruime ervaring en brede vakkennis krijgt u een vakkundig en veilig geïnstalleerde keuken.

Algemene bouwonderneming Santon Jozef nieuwbouw huis
Algemene bouwonderneming Santon Jozef nieuwbouw huis
Algemene bouwonderneming Santon Jozef nieuwbouw huis

Alle werkzaamheden voor de voltooiing van uw nieuwe woning kunnen wij in eigen beheer uitvoeren.

Ondanks dat wij werken met onderaannemers om u het complete pakket te kunnen aanbieden, heeft u altijd maar één contactpersoon, waardoor een project snel uitgevoerd kan worden, door een goede onderlinge communicatie. Hierdoor kunnen knelpunten tijdig gesignaleerd worden, waardoor de continuïteit van de werkzaamheden bevorderd wordt.

Voor de realisatie van uw nieuwbouw woning hoeft u niet verder te zoeken, u heeft Algemene bouwonderneming Santon Jozef tenslotte al gevonden. Contacteert u ons vandaag nog voor nadere uitleg van alle mogelijkheden.